„A küldetésünk az, hogy vissza nem térítendő támogatások elnyerésével segítsük a vállalkozások fejlődését és élhető vidéket teremtsünk.”


Mit érdemes tudni az Euten Consulting Kft.-ről, miben tudtok segíteni az ügyfeleiteknek?

Társaságunkat 2013-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a települések és a vállalkozások számára az addig elérhetőnél színvonalasabb pályázati és projektmenedzsment szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Előzetes felmérést végzünk, projekteket generálunk, figyeljük a pályázatai lehetőségeket, de nem küldünk spam-eket, felesleges hírleveleket, elkészítjük a pályázatot és a kapcsolódó tanulmányokat, elvégezzük a szükséges beszerzési és közbeszerzési feladatokat, végig menedzseljük a nyertes projekteket, teljesítjük a kötelező tájékoztatási és nyilvánosságbiztosítási feladatokat is. Ezen kívül a fenntartási időszaki beszámolókat is elkészítjük.
Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink minél több fejlesztési forráshoz juthassanak úgy, hogy ennek a folyamata minél gördülékenyebb és a megbízóink számára minél kényelmesebb lehessen.

Miért érdemes Rátok bízni egy pályázat elkészítését, miben vagytok jobbak?

Büszke vagyok arra, hogy a pályázatkezelő szervezetek visszajelzései alapján mi készítjük a legjobb pályázatokat a Dél-dunántúli régióban!Emellett amit a több pályázatírót is megjárt ügyfeleink a legtöbbször mondanak rólunk, az az, hogy mi minden, a pályázathoz kapcsolódó feladatot elvégzünk helyettük, ezzel tehermentesítjük őket, így vezetőként ők a saját vállalkozásukkal, vagy az általuk képviselt település irányításával tudnak foglalkozni.

Mik a távlati terveitek?

Ma már 3 irodában (Pári, Dombóvár, Veszprém) állunk az ügyfeleink rendelkezésére, de itt nem állunk meg. Országos irodahálózatot szeretnénk kiépíteni annak érdekében, hogy minél több településre tudjunk eljutni és az ügyfelek igényeire szabott alternatívát kínálni az önkormányzatoknak, vállalkozásoknak. Emellett az Európai Unióhoz később csatlakozott országokban is tervezünk irodákat nyitni.

Miért választottad a Davidesign-t és mi volt a legjobb a közös munka során?

Ami elsőre megfogott az a Davidesign Kft. komplex szemléletmódja és az egyediségre való törekvés. Az előzetes egyeztetések után többféle logo közül is tudtunk választani, melyeknek kézzel rajzolva készült az alap grafikája. A véglegesített változat ezt követően került megszerkesztésre számítógéppel.
A Davidesign Kft. megtervezte a komplett arculatunkat (logo, névjegykártya, kiadvány, iroda külső és belső dekor) és amiért külön hálásak vagyunk, az az, hogy a kivitelezést is rá tudtuk bízni, ezzel nagymértékben tehermentesített minket. Az pedig, hogy a véglegesítés előtt élethű látványterveket is készítenek az egyes arculati elemekből, igazán különlegessé teszi a szolgáltatásukat.

További információk az Euten Consulting kft.-ről az alábbi linken: www.profiprojekt.hu