“A biztonság érték és számunkra az elsődleges szempont a megelőzés, prevenció.”

Tóth Zsuzsanna adott a Davidesign-nak egy interjút az Ergonom Kft.-ről, tevékenységükről és a Davidesign-al való közös munkáról.


Hol találkoztál először, mint ERGONOM Kft. a Davidesign Kft.-vel és pár szóval hogyan jellemeznéd?

Egy üzleti közösség, a BNI egyik találkozóján, ahová később csatlakozott is. Ott heti rendszerességgel találkozunk és még jobban rá lehet látni a munkájára és arra a fejlődésre, amin keresztül ment az elmúlt 2 év alatt. Nagy öröm látni ezt az óriási változást/fejlődést, ahogy láthatóvá tette azt a kiváló, minőségi grafikai munkát, amit ő képvisel.

Ha csak rövid címszavakban jellemezhetnéd a Davidesign-t, akkor mik lennének azok?

-innováció
-hozzáértés
-ötletesség
-igényesség
-ügyfélközpontúság
-személyre szabottság
-egyediség

Az ERGONOM Kft.-ról mit érdemes tudni, Miben vagytok mások?

Közel 30 éve az ügyfeleink számára munka-tűz-környezetvédelmi és üzemorvosi szolgáltatásokat nyújtunk az ország több pontján. Számunkra a munkavédelem prevenciót, szemléletet és nemcsak a hatóságok előtti megfelelést jelenti.
Szeretnénk elérni, hogy a legtöbb cégvezető a biztonságra értékként tekintsen, mert nagyon sokat nyerhetnek vele, mint munkaerő megtartást, kevesebb és rövidebb táppénzt, hatékonyabb munkavégzést, tervezhetőbb működést.

A több évtizedes működésünk és a széles ügyfélkörnek köszönhetően a Magyarországon létező szinte minden iparágban működő vállalkozással van/volt valamilyen szakmai kapcsolatunk. Így rálátásunk van szinte minden szektor munkavédelmi nehézségeire, megoldandó feladataira és ezt tudjuk ötvözni és hatékonyan hasznosítani más ügyfeleknél is, mert csapatban dolgozunk.

Az ERGONOM Kft. az elmúlt időszakban átment egy arculat váltáson, ami a Davidesign egyik alapfilozófiája, hogy abban segíti az ügyfeleit, hogy láthatóvá tegyék magunkat, mutassák meg a cégük/vállalkozásuk értékeit, amire büszkék lehetnek. Te, hogy látod ezt az ERGONOM vonatkozásában?

Már 30 éve működő vállalkozás vagyunk, ahol erre fordítottunk figyelmet, de mindig lehet újítani, fejlődni, folyamatosan tanulni, ahogy ezt a saját szakterületünkön a munkavédelemben is tesszük.

Generáció váltás közepén vagyunk, amit azzal is szerettünk volna érzékeltetni, hogy az arculatunkat felfrissítjük, modernizáljuk, hogy ebben is láthatóvá tegyük a változást. Mikor Dáviddal találkoztunk mi már nagyobb részt túl voltunk az alapokon, de Tőle, mint szakembertől is kaptunk megerősítést és további ötleteket. Az ERGONOM autóinak egy részét már az ő tervei alapján dekoráltattunk ki.