VAS ZOLTÁN - ügyvezető, Pattern Hungary Kft.
“A tisztánál is van tisztább”

Mit érdemes tudni a Pattern Hungary Kft.-ről, miben tudtok segíteni az ügyfeleiteknek?

Mivel a Pattern Hungary Kft. professzionális tisztítószereket gyárt és forgalmaz, az elmúlt közel 20 évben kialakított egy saját fejlesztésű termékpalettát, melynek segítségével partnerei el tudják érni a Pattern Hungary Kft. vízióját, az eredeti tisztaságot.

Szoktad mondani, hogy a tisztánál is van tisztább. Pontosan mit jelent ez a gyakorlatban?

Sok partnerünknél tapasztaltuk, hogy az általuk képzelt tisztaság a Pattern Hungary Kft. tisztítószereivel végzett takarítás után más eredményt hozott. Sokan döbbenten álltak a járólap eredeti színe előtt, volt, aki még sose látta azt. Az évek folyamán ezért vált a szlogenünkké az, hogy A tisztánál is van tisztább.Az, aki Pattern tisztaságra vágyik, hol találkozhat veletek?

Első sorban a weboldalunkon, a patternclean.com-on. Ezen kívül FaceBook oldalunkon: a Pattern tisztítószerek oldalon, valamint YouTube és LinkedIn csatornáinkon.

Miben segített a Davidesign?

Dávidot kezdő vállalkozó kora óta ismerem, folyamatosan figyeltem a BNI-on belüli tevékenységét. Rendkívül kreatívnak és tanulékonynak bizonyult számomra. Megtetszett a hozzáállása a BNI-hoz, melybe ugyanakkora energiát tett bele, mint ahogyan a vállalkozását építette. Az ő segítségével készítettük el céges autóink logózását, valamint ő készítette el az arculati kézikönyvünket is, amikért a mai napig hálás vagyok. Ezek mellett ő az első partnerünk, aki hajója tisztításához a Pattern tisztítószereit alkalmazta, ez is összeköt minket, hiszen mind a ketten a hajók szerelmesei vagyunk.

További információ az Pattern Hungary kft.-ről az alábbi linken:
www.patternclean.com